Raza: Oprit
Raza:
km Set radius for geolocation
Caută

Drumurile și străzile, supuse analizei traficului și cartografierii punctelor negre / locațiilor negre, conform acestui proiect sunt următoarele:

  • Drumul Județean DJ 412A. Un drum de clasa a doua lung de 36 km, care leagă două artere rutiere importante de importanță internațională și care este o rută alternativă importantă între centrul României și coasta românească a Mării Negre, fără a trece prin București și drumurile aglomerate din jur. Este o secțiune de drum terțiar care este conectată insuficient la rețeaua TEN-T și care afectează competitivitatea, mobilitatea și creează probleme de trafic. Calitatea rețelei rutiere raionale este un factor major în atragerea investițiilor, iar drumul regional DJ412A are un trotuar parțial degradat, deoarece drumul are o lățime variabilă de aproximativ 5,50 – 5,80 m.
  • Drumul județean DJ603. Este situat între așezările Comana și Naipu și face legătura între DN6 și DJ411. Lungimea sa este de 36,45 km, panta medie este de 1,4% -1,5%. Drumul are un caracter socio-economic, asigurând legătura cu așezările de-a lungul traseului său. Actualizarea DJ603 face parte din programul de reabilitare și dezvoltare a infrastructurii infrastructurii generale și a turismului.
  • Drumul județean DJ411. Conectează drumul principal între Giurgiu și București – numărul 5 și drumul 5A. Este un traseu paralel, alternativ pe drumul numărul 4, care leagă Bucureștiul de Oltenița, dar importanța lor ca alternativă la legăturile rutiere dintre București și Calaraşi, precum și între Bucuresti și orașul bulgar Silistra. Drumul are o lungime considerabilă de 69 km.
  • Drumul județean DJ507. Un drum de clasa a treia de importanță locală leagă oraşul Giurgiu de mai multe sate, care este însă singura legătură cu orașul, ceea ce îl face atât de important pentru regiune. Lungimea sa este de 17 km. Se termină în orașul Gostinu.
  • Drumul județean DJ413. Drumul de centură DJ413 are o lungime de 10 km și oferă o legătură între drumurile naționale DN5 și DN41. Drumul are o importanță locală, dar în combinație cu drumul DJ603 va oferi o alternativă.

Toate aceste drumuri sunt importante ca rute alternative și ca opțiuni pentru acces mai rapid sau mai scurt la anumite puncte. Drumurile de primă clasă din județul Giurgiu sunt în stare bună și reabilitarea acestor secțiuni secundare va asigura conexiuni de transport mai bune în județul Giurgiu cu trasee de trecere spre nord – către drumul DN5A.

Contactează-ne: